Alla är välkomna till våra aktiviteter – vi har vandrat och bytt kläder

Vandring till Fältans kors

Vandringen till Fältans kors gick av stapeln den 7 april. Det blev lite kalabalik när den tänkta rundan inte fungerade, men med lite omkastningar och hjälp kunde vi utgå från Bösketorps stugor. 21 personer deltog trots regnvädret som började precis när vi gav oss iväg och slutade när vi var klara. Vandringen fick en extra dimension tack vare deltagaren Elisabeth, barnfödd i Severtorp, som kunde berätta och visa foton från förr i tiden. Tack för det!

Fika intogs i granskogens regnskydd efter att vi begrundat Fältans grymma öde vid korset. Tillbaka till utgångspunkten vandrade vi i det nya naturskyddsområdet Severtorp. Vi konstaterade att det är ett fantastiskt vackert område som kommer att glädja friluftsmänniskor framöver.

Tack till Barbro Nidelius som lät oss parkera på sin mark!

Eva och Gunilla

Foton från vandringen av Eva Gafvelin Ramberg

Klädbytardagen

Klädbytardagen lördag 13 april på biblioteket i Båstad innehöll fler aktiviteter. Vid modevisning i återbruk av kläder visade barn och vuxna sina egendesignade alster. Kören Bjäretrallarna under ledning av Tussa Lannér underhöll med sång. Och många bytte använda plagg mot nya använda plagg!

Gunilla